Rekommenderade företag

Jag rekommenderar bara företag som uppfyller vissa kriterier. Det är för att jag vill att du som läsare skall kunna lita på att de företag som rekommenderas här uppfyller en viss standard. Det är viktigt för mig att företagen som rekommenderas faktiskt håller vad de lovar så jag rekommenderar aldrig ett företag jag inte själv har testat. Ett av kriterierna jag har på företagen jag rekommenderar är alltså att jag själv har testat deras tjänst, eller att någon nära vän eller släkting har testat tjänsten så att jag verkligen vet på vilken nivå företaget ligger.

Jag skulle aldrig rekommendera något som inte håller en hög standard när det kommer till personlig kontakt, säkerhet och trygghet. Jag är själv väldigt kräsen när det kommer till att köpa tjänster och jag utför alltid en utförlig marknadsundersökning innan jag väljer vilka jag skall ge mina pengar till. Den här undersökningen kan du ta del av när du väljer ett företag jag rekommenderat.

Jag vill även nämna att jag inte tjänar några pengar på att rekommendera de företag jag rekommenderar, det gör jag bara för att jag tycker att det är ett pålitligt företag med en tjänst som faktiskt är bra. De företag som rekommenderas har alltid hållit det avtal jag eller min vän haft med dem. Därför tycker jag att de förtjänar att rekommenderas. Skulle något inte stämma enligt avtal skulle jag aldrig rekommendera det företaget här.

Du röstar med dina pengar, ger du pengar till ett företag som inte sköter sig så ser du till att det företaget överlever. Därför är det viktigt att vi alla som konsumenter är noga med att inte ge pengar till oseriösa företag som faktiskt bara förstör i samhället genom att inte betala skatt och inte upprätthålla avtal. Vi vill leva i ett samhälle där tilliten är hög och där företag faktiskt håller vad de lovar, annars bör de dö ut!