Ansiktsbehandling till den som gillar avkoppling och lyx

Har du en vän, kollega eller familjemedlem som älskar spabehandlingar och annan avkopplande lyx? Att köpa en present kan kännas som en omöjlighet utan att lägga ut en förmögenhet men så behöver det inte vara.

 

Ett presentkort på en ansiktsbehandling är ett bra alternativ på en lite finare present men det finns bra saker att hitta även i billigare prisklasser.

 

Presentkort på ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling är en otroligt fin present att ge – och uppskattat att få. Det innebär en dryg timmes avkoppling där någon annan tar hand om en och ser till att ansiktet får precis den omvårdad det behöver. Presentkort för ansiktsbehandling går att hitta både på större skönhetssalonger med också hos hudterapeuter som driver små egna företag.

 

Hemma-kit med peeling och kräm

Känns en ansiktsbehandling för dyrt kan du istället satsa på ett lyxigt hemma-kit. Här finns mycket att välja bland, både sådant som är avsett för just ansiktet men lika väl för fötter, händer eller för hela kroppen.

 

Sådana kit finns dessutom ofta färdigpackade i fina presentaskar och finns att hitta från någon hundralapp och uppåt, beroende på märke, storlek och annat.

 

En spännande ljudbok
En annan enkel och bra present för den som gillar att koppla av och njuta av livet är en ljudbok. Att få sätta på sig hörlurar och lägga sig i soffan eller kanske en hängmatta medan en spännande bok läses upp för en är en vardagslyx om något.

 

Ljudböcker kostar ca 149 kronor och är perfekt för dig som vill ge en användbar men inte så dyr present till någon du vill uppvakta.

 

Mysig morgonrock

Även om man älskar att gå på spa och unna sig avkopplande behandlingar är det inte alltid det finns varken tid eller pengar. För att kunna maximera avkoppling hemma istället behövs en riktigt mjuk och skön morgonrock att svepa in sig i.

 

Har man en sådan kan man fixa spakänslan hemma, vare sig man ska lägga en ansiktsmask eller ta en rykande färsk kopp morgonkaffe. Morgonrocken är en fin och prisvärd present!

 

Egengjort kuponghäfte

En present som passar att ge till en partner är ett egengjort kuponghäfte som fylls på med avkopplande behandlingar, antigen av samma sort eller olika. Det kan vara ett gäng kuponger som gäller ryggmassage och kanske några för fotmassage.

 

Ett annat tips är att det finns en fin hemmamiddag för födelsedagsbarnet att lösa in vid önskat tillfälle. En väldigt billig men väldigt romantisk present!